WORKOUT WITH E

Posted in Träning och hälsa

–  FROM TODAYS WORKOUT –

Hej på er. Idag har jag hunnit med supermycket, jag har först jobbat ett pass och sedan fixat lite ärenden. Så efter jobbet åkte först ner på stan och hämtat ut mitt pass, det hann komma fram i tid som tur var. Därefter hämtade jag ut mina sista julklappar på posten, så jag är äntligen klar så där lagom innan julafton, haha.

 
När klockan blev 3 mötte jag upp Emelie för ett benpass på gymmet, länge sedan jag körde ben så har redan fått träningsvärk. Vi var på gymmet ca 1,5h timme så jag hann åka till affärerna innan de stängde för dagen och tanka också. 

Såhär brukar egentligen en vanlig vardag se ut för mig eftersom jag inte hinner så mycket mer annars, men idag hann jag med mer aktiviteter som sagt. Träffade Emma och Sofia på kväll kvisten för en pratstund och mycket tok. Vi har alltid så roligt tillsammans och innan jag visste ordet om det så var det dags för mig att åka hem igen för att hjälpa till att fixa inför julafton på lördag, vi ska nämligen bort imorgon och fira jul hemma hos farfar

. Ja, detta var min dag det och jag hoppas ni också har haft en bra dag. Kram 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.