MY DRESS FROM GBG

Posted in Daily life!

Hej! Här kommer ett inlägg jag har lovat för längesedan att jag skulle publicera, men bilderna har inte viljat samarbete med mig som jag hoppas så därför kommer några halvtaskiga bilder. Detta är från min fantastiska helg i Göteborg den 1-3 september med Mary Kay! 

Såhär såg jag i alla fall ut på fredagskvällen då det var Qvist Awards Night, en kväll där vi alla konsulte i våran aria samlas för att få priser och utmärkelser. 


Här står jag och fina SD Alexandra påväg in i salen för lite mat och andra trevligheter. 

Min klänning kommer ifrån H&M för er som undrar! 

 4 halvtaskiga bilder från kvällen, middagen och efterrätten smakade alldeles utmärkt och alla kvinnor var så fina! Nästa är står jag där som nybliven SD:ARE jag med, det är mitt mål i allas fall! KRAM 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.