MARY KAY KONSULT

Posted in Special time

Oj, oj oj vilken busy woman jag har blivit, haha. Jag har typ inte tid med någonting, eller jo visst har jag tid men jag gör verkligen någonting hela tiden!  

Nu har jag även tackat ja till att jobba med Mary Kay, jag har alltså blivit hudvårds-konsult. Jag tackade även ja år 2015 om ni minns. ( annars tryck HÄR men då passade det inte så bra eftersom jag skulle åka till USA. Men nu ska jag ge det en ny chans, och jag är så taggad!! Det verkar så himla kul, äntligen får jag jobba med något jag älskar. Det bästa med jobbet är även att jag kan tjäna SMYCKEN, jag älskar smycken.

Mary Kay är även ett företag som styrs av kvinnor, kvinnor hjälper kvinnor alltså. Hur bra är inte det liksom? 

391f1276-93d7-463b-9807-eb68b2033236.jpg

 

ÖNSKA MIG LYCKA TILL NU!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.