HOW I DO IT

Posted in Tips!

Dagens fråga: Hur målar/formar du dina ögonbryn? 

IMG_3292

/ Primer HÄR / Borste HÄR / Ögonskugga HÄR

Mitt Svar: Många av er har frågat hur just jag målar mina ögonbryn, och jag målar dem i 3 olika steg.

Innan så använder jag en Eye primer på mina ögonbryn, det gör att färgen sitter bättre då jag använder en brun ögonskugga till mina ögonbryn. Jag använder mig av en ögonbrynsborste för att få formen på brynen. Jag är inget fann av ögonbrynspennor om jag ska vara helt ärlig. Tycker det blir så skrapa linjer med en penna, men det är en smaksak såklart. 

img_1401.jpg

1: Jag börjar alltid med att dra en rak linje från näsan och bortåt. 

2: Sedan drar jag en ny linje över den första linjen, från näsan och bortåt. 

3: Sen så målar jag vingen/böjen i pilarnas riktning. 

4: Sen fyller jag i runtom ögonbrynen med en ljus concealer. KLART! 

Svårare än så är det inte. KRAM 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.