”FÖR SYNS SKULL” 

Posted in Daily life!

/ At my sisters department / 

I helgen har jag som sagt varit i Karlstad Lördag – Söndag och hälsat på min stora syster Emelie. Sjukt att hon bara har ca 3 månader kvar på sin utbildning, så snart bor hon närmare oss igen! <3 

I lördags så var även mamma och pappa med oss, så då åkte vi först till IKEA en snabbis på förmiddagen och åt lunch där, såklart! 


Därefter så hade vi lite familjetid tillsammans, vi tittade på min lilla syster Madelenes pojkvän Edvin som sprang Tjurruset, nästa år ska jag med springa!! Vi hann även äta tacos tillsammans på kvällen också innan mor och far min åkte tillbaka hem igen! 

När jag och Emelie vaknade tidigt på söndag morgon så tog vi först 1h Power Walk för att sedan äta detta. Emelie gjorde havregrynsgröt med vanilj-proteinpulver toppat med bär och proteinpudding! MUMS! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.